Czas przygotowania: 15 minut

SKŁADNIKI (na 4 porcje):
2 pomidory
1 koszyczek truskawek
1 koszyczek malin
½ czerwonej papryki
1 pęczek mięty
1 łyżka octu balsamicznego
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżka soku z pomarańczy
1 łyżka soku z cytryny

PRZYGOTOWANIE:
Pomidory umyj, obierz ze skórki. Opłucz miętę i posiekaj listki, kilka pozostaw do dekoracji. Paprykę przekrój na pół, usuń pestki i błonki. Opłucz i osącz truskawki.
Wszystkie składniki pokrój na kawałki, włóż do blendera, dodaj ocet, sok z cytryny i pomarańczy oraz oliwę z oliwek. Dodaj sześć kostek lodu i zmiksuj na gładką masę.
Podawaj napój dobrze schłodzony, w wysokich szklankach, udekorowany listkami mięty.